Eilandgevoel!

Opgegroeid op een eiland draag ik mijn hele leven het eilandgevoel bij me. Ik ben dat kleine meisje dat schaterlachend op het strand zit, zandkastelen bouwend, schelpjes zoekend en uitkijkend naar de zeemeerminnen. Onbezorgd en onbevangen.

Maar het eiland staat voor meer dan palmbomen en plezier. Het is ook een eiland van ruimte, die helemaal van jou is. Waar jij kan doen wat je het liefste wil. Een ruimte om te ontdekken wie je bent, en om alles te doen op je eigen manier. Zonder oordeel of bemoeienis van anderen.

Over-Shantall-Rovers
Dushi Bida!

Voor die leefwijze sta ik. Het is hoe ik ben opgevoed, en het is wat ik alle kinderen en volwassenen gun in hun leven. Zeker in deze wereld, waarin we vaak dicht op elkaars lip zitten en graag overal een label op plakken.

Het komt dan ook terug in alles wat ik doe. Met mijn trainingen en workshops laat ik ondernemende vrouwen zien wat hun vision on your higher self is, en hoe je die helemaal de ruimte geeft in je bedrijf en je leven.

Maar waarom leren we dat pas als we volwassen zijn, als we al tegen zoveel dingen zijn aangelopen? Dat is toch zonde? Daarom heb ik The Vision School opgericht. daar geef ik workshops Vision Boards for kids. Worden wie je bent, dat is een life skill. Los van alle vakken, op school leren hoe je jezelf kunt worden. Los van de vraag wat je ‘later wil worden’.

Want geloof mij, je kan alles worden wat je wilt, zolang je jezelf niet uit het oog verliest! Als we dat leren, als we leren hoe je je eigen ruimte inneemt, en hoe je anderen hun ruimte gunt, vormen we samen een prachtige eilandengroep. Dan kunnen we vrij zijn zoals een kind op het strand, en leren we onze kinderen hoe ze die vrijheid bewaren.

Worden wie je bent, dat is een life skill.

#growth

Ooit Bedrijfseconomie gestudeerd en een tweedegraads bevoegdheid bedrijfseconomie gehaald. Meer dan 12 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als docent Marketing & Communicatie in de sector Handel & Commercie. Tevens ‘vrouwtje van alles’ in het bedrijf van mijn man. Passie voor dansen, lekker eten en alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Gedreven door mijn hart, talenten en instinct help ik graag individuele professionals hun main focus helder te krijgen. Dit doe ik door verschillende strategieën met elkaar te combineren. Vanuit mijn leertraject begeleiderschap altijd geïntrigeerd geweest door de persoonlijke ontwikkeling van individuen en vooral het aspect leren vertrouwen op en luisteren naar je intuïtie, en er naar handelen.

Daarnaast zie je mij vaak op Instagram. Daar geef ik een kijkje in mijn leven als ondernemer, moeder en de vrouw van nu met altijd #positivemindset #growth en #humor als boodschap. Dus mocht je mij nog niet volgen, go and hit the button on Instagram.

Yes, this is me:

  • Partner in business van Remco Rovers bij Garage Schimmel Klarenbeek, samen runnen we de tent.
  • Deze vision trainer vind in-company trainingen ook super vet, schakel mij in!
  • Gek op dansen, eten en alles met wielen! Zeg gerust een dansende autofreak!
  • Dushi Bida creëer je zelf, ik heb mijn lows en highs omarmd, want dat is mijn balans!
  • Zoveel life lessons geleerd, ik ga gewoon gek doen, ik ga een boek schrijven voor mijn 50ste!