Behind every successful woman is herself.

Volg mijn Vision Board Workshop!

Heb je vaker gedacht: is dit wel mijn droombaan? is dit wel de relatie die ik wil? Of wil je zo graag eindelijk je passie volgen, maar durf je uiteindelijk toch steeds niet?

Je merkt dat je klaar bent voor het verwezenlijken van je lang gekoesterde droom, maar je komt er maar niet. Je hebt een duwtje nodig.

Twijfelen doen we allemaal, ook ik. Maar, in welke fase ik ook heb gezeten in mijn leven, elke keer heb ik een vision board gecreëerd die mij gepusht heeft om het onmogelijke mogelijk te maken in mijn leven. Ik ben inmiddels een pro als het gaat om het creëren van het leven van je dromen. Het heeft alles te maken met de ‘law of attraction’. Ben jij klaar om dit magische proces met jezelf aan te gaan? Ik weet zeker dat mijn Vision Bard workshop het feest is waar je al heel lang naar op zoek was!

Deze workshop is voor vrouwen die connectie willen maken met hun innerlijke kracht, om vanuit daar de vertaling te maken naar de next step in hun leven. Vanaf het eerste moment ga je in mijn workshop een magische tastbare kracht voelen vanuit je soul waardoor je meteen geactiveerd wordt om die diepste verlangens te vertalen naar een mooi Vision Board. Na de workshop heb je maar één missie: het waarmaken van alles wat op jouw Vision Board staat, gewoon leven naar je eigen droom!

Het mooie aan een vision board is dat jij in control bent over je eigen weg en dat jij degene bent die moet kiezen wat jouw next destination wordt. Jij kan alles in je leven veranderen, je moet er alleen voor open staan en start living like it is already happening!

Het resultaat van deze workshop is dat je precies visualiseert wat jou van binnen zo intens gelukkig maakt, wat jouw ogen weer doet stralen van geluk. Je krijgt genoeg inspiratie om meteen aan de slag te gaan. En vergeet niet dat je een blijvende herinnering aan dit event overhoudt: ja, je eigen Vision Board, je tastbare actieplan om alles eruit te halen wat erin zit.

Ik zorg ervoor dat je:

 • Gaat geloven in de power van zo’n klein Vision Board als middel om elke dag aan je doel en je ultieme droom te werken
 • Helderheid krijgt in hoe je jouw langgekoesterde droom concreet vorm kan geven
 • Ziet dat er een kleine lijn is tussen wanting something en making it happen
 • Verantwoordelijkheid neemt in de stappen die je al gemaakt hebt en hoe je deze in je dagelijkse leven kan blijven toepassen
 • Innerlijke belemmeringen inziet zodat je weet dat er niks is dat je tegen kan houden omdat jij de creator bent van je eigen journey
 • Diepste dromen concrete richting krijgen naar realisatie

Investeer in jezelf en jouw toekomst en meld je direct aan. Me time met gelijkgestemde vrouwen, ik word er nu al blij van, jij ook?

Yes, een Vision Board Party! Na het bestellen van deze workshop, ontvang je per mail de uitnodiging met alle weetjes erin. Eentje zal ik alvast verklappen, er is ook een dresscode! De prijs voor de Vision Board Party is  € 95. Deze workshop duurt 4 uur en vindt plaats bij Gold Works. De groepsgrootte is 8 personen.

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan jouw eigen vision feestje? Ik beloof je dat je een dansje van geluk gaat maken. Dance to the beat of your dreams, tot snel!

Behind every successful woman is herself.

Volg mijn Vision Board Workshop!

Heb je vaker gedacht: is dit wel mijn droombaan? is dit wel de relatie die ik wil? Of wil je zo graag eindelijk je passie volgen, maar durf je uiteindelijk toch steeds niet?

Je merkt dat je klaar bent voor het verwezenlijken van je lang gekoesterde droom, maar je komt er maar niet. Je hebt een duwtje nodig.

Twijfelen doen we allemaal, ook ik. Maar, in welke fase ik ook heb gezeten in mijn leven, elke keer heb ik een vision board gecreëerd die mij gepusht heeft om het onmogelijke mogelijk te maken in mijn leven. Ik ben inmiddels een pro als het gaat om het creëren van het leven van je dromen. Het heeft alles te maken met de ‘law of attraction’. Ben jij klaar om dit magische proces met jezelf aan te gaan? Ik weet zeker dat mijn Vision Board Worksh0p het feest is waar je al heel lang naar op zoek was!

Deze workshop is voor vrouwen die connectie willen maken met hun innerlijke kracht, om vanuit daar de vertaling te maken naar de next step in hun leven. Vanaf het eerste moment ga je in mijn workshop een magische tastbare kracht voelen vanuit je soul waardoor je meteen geactiveerd wordt om die diepste verlangens te vertalen naar een mooi Vision Board. Na de workshop heb je maar één missie: het waarmaken van alles wat op jouw Vision Board staat, gewoon leven naar je eigen droom!

Het mooie aan een vision board is dat jij in control bent over je eigen weg en dat jij degene bent die moet kiezen wat jouw next destination wordt. Jij kan alles in je leven veranderen, je moet er alleen voor open staan en start living like it is already happening!

Het resultaat van deze workshop is dat je precies visualiseert wat jou van binnen zo intens gelukkig maakt, wat jouw ogen weer doet stralen van geluk. Je krijgt genoeg inspiratie om meteen aan de slag te gaan. En vergeet niet dat je een blijvende herinnering aan dit event overhoudt: ja, je eigen Vision Board, je tastbare actieplan om alles eruit te halen wat erin zit.

Ik zorg ervoor dat je:

 • Gaat geloven in de power van zo’n klein Vision Board als middel om elke dag aan je doel en je ultieme droom te werken
 • Helderheid krijgt in hoe je jouw langgekoesterde droom concreet vorm kan geven
 • Ziet dat er een kleine lijn is tussen wanting something en making it happen
 • Verantwoordelijkheid neemt in de stappen die je al gemaakt hebt en hoe je deze in je dagelijkse leven kan blijven toepassen
 • Innerlijke belemmeringen inziet zodat je weet dat er niks is dat je tegen kan houden omdat jij de creator bent van je eigen journey
 • Diepste dromen concrete richting krijgen naar realisatie

Investeer in jezelf en jouw toekomst en meld je direct aan. Me time met gelijkgestemde vrouwen, ik word er nu al blij van, jij ook?

Yes, een Vision Board Party! Na het bestellen van deze workshop, ontvang je per mail de uitnodiging met alle weetjes erin. Eentje zal ik alvast verklappen, er is ook een dresscode! De prijs voor de Vision Board Party is € 95. Deze workshop duurt 4 uur en vindt plaats bij Gold Works. De groepsgrootte is 8 personen.

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan jouw eigen vision feestje? Ik beloof je dat je een dansje van geluk gaat maken. Dance to the beat of your dreams, tot snel!

VISION EXPERT,
TRAINER,
MOTIVATOR,
STORYTELLER,
MOEDER,
& ONDERNEMER.